#bts: inspirational quotes

by - 11:07

Svakome od  ponekad je potrebno nešto da nas pogura da se trudimo, da nas motiviše, prosto nešto da nam da vetar u leđa. 
U prošlogodišnjoj seriji #bts postova napisala sam jedan na istu temu ( klik ) i jako vam se dopao. Odlučila sam da i ove godine uradim jedan sa još četiri citata koja previše inspirišu. Verujte mi na reč, meni već vise iznad stola i svakodnevno me motivišu da se trudim i da radim na sebi i svojim obavezama.


#1 


Mogu i hoću!
Ako verujete u sebe, možete da uspete u svemu. Naravno pored vere, potrebno je i dosta rada. Ono na šta mene ovaj citat asocira je da odlučno odredim svoj cilj i idem ka njemu.


#2


Dokaži im suprotno.
Ne znam za vas, ali uvek kada mi neko kaže da ne što ne mogu, ja baš u tome uspem. Kada mi na primer drugarica kaže haha ne možeš da napišeš to, znate šta? Napišem ga i dobijem najvišu ocenu. Inadžija sam, nekada je to dobro nekad ne, ali eto. Mene ovaj citat strašno motiviše i tera me da uradim sve što sam zamislila!


#3 


Ako ne možeš da prestaneš da misliš o tome, nemoj da prestaneš da radiš na tome.
Koliko puta ste nešto smislili ili hteli da uradite i odložili ste ga sa onom čuvenom kasnije? Zašto kasnije kada možete to sada da krenete ili uradite? Izgovor da nemate vremena ne sme da postoji. To je toliko netačno. Uvek možeš da imaš vremena za sve,a ko se dobro organizuješ. Dakle, nemoj da kriviš sat, već kreni da radiš.


#

 
Ne postoji lift za uspeh, moraš krenuti stepenicama.
Iako nam se nekada čini da je put uspeha lep i lagan, to uopšte nije tako. Da bi u nečemu stvarno uspeo, potreban je veliki trud. Ne postoje prečice, kao što i ovaj quote kaže. Ako nešto stvarno želite da uradite kako treba, to treba ozbiljno da shvatite i temeljno da razradite. Za svaku prečicu koju uzmete kad tad će vam se obiti u glavu. Na primer, ako sada preskočite celu lekciju iz biologije, možda vam baš pitanje iz nje bude na kontrolnom i spusti ocenu.

Nadam se da vam se ove motivacione rečenice dopadaju i da ih do sada niste viđali. Kao što sam i na početku rekla, meni su sve prepisane na papiriće i polepljne iznad stola. Inače ove godine sam se potrudila da stavim i svoje fotke, za razliku od prošle kada sam ih skinula sa interneta. Ako imate bilo kakve želje ili ideje, napišite mi u komentarima! Pozdrav!

You May Also Like

14 коментара

 1. Za neke od ovih citata sam čula, i apsolutno mislim da su savršeni da motivišu, pogotovo pred početak nove školske godine! Slike su fantastične!<33

  ОдговориИзбриши
 2. Predivan post!Svi citati su tako inspirativni,i dosta su me motivisali za predstojecu skolsku godinu!Fotke su bas bas lepe❤

  ОдговориИзбриши
 3. Obozavam postove ovog oblika i zaista se uvek obradujem citanju citata! Ovi koje si ti odabrala su zaista predivni i zaista inspirativni! Odlican post draga.

  Visit me, and follow. See you soon. Maleficent

  ОдговориИзбриши
 4. Super post! Baš dobra ideja sa ovim bts motivirajućim citatima! <3
  novi post je na blogu:https://katysblogblogger.blogspot.hr/

  ОдговориИзбриши
 5. Slike su ti jako lijepe i izabrala si odlične citate i slažem se baš su motivirajući i odlični, pogotovo volim treći jer je preistinit! I u ovoj kopčici zlatnoj vidi se tvoj odraz pa mi je to bilo baš fora za vidjeti hahah.
  Inače imam novi post pa baci pogled ako hoćeš :)
  -Sara

  https://vremenskiputnik.blogspot.hr/2017/08/vrijedi-li-biti-instagram-bloger.html

  ОдговориИзбриши
 6. Fantastičan post i sviđa mi se kako si ga prezentovala. Ovi quotovi su odlični za vrijeme škole,posebno mi se dopada ovaj 'Dokaži im suprotno'

  Delilah's Stories | Filmtastično

  ОдговориИзбриши
 7. Predivan post, mnogo mi se dopalo što si takođe dodala i kratku pričicu i opis pored slike a ne samo onako nabacala slike <3 Citati mi se mnogo svidjaju i već sam dovoljno motivisana za novu školsku godinu <3 <3 <3


  Boomy's Place

  ОдговориИзбриши
 8. Imaš divan blog, slike su prelepe, zapratila sam te :) ♥

  Pozdrav, Kristina ♥

  http://onlyforgirlsbykristina.blogspot.com/

  ОдговориИзбриши
 9. Ovožavam ovakve postove da je malo za reći. Uvijek nađem nešto što bi me dodatno motivisalo. Nekakav citat koji mi daje snagu tokom cijelog mjeseca da krenem dalje kada počnem da padam i zaista sam zahvalna svakome od vas koji imate vremena za traženje savršenih citata koji bi pokrenuli svakoga od nas.
  Želim ti lijep vikend, draga!

  ОдговориИзбриши
 10. Pa divno! Zaista si me inspirisala. Svaki od ovih citata je predivan i ohrabrujući ako želimo da verujemo u njega. Ja sam baš tvrdoglava i jedan od ciljeva mi je da dokažem ljudima koji mi kažu da ne mogu i potcenjuju da greše. Hvala na ovom postu! ♥♥

  Teodora's small world

  ОдговориИзбриши
 11. Ovi su mi citati predivni. Ne znam koji mi je bolji svi su tako motivirajući i to mi se jako sviđa. Odličan post!:)♥

  sretnisanjar.blogspot.hr

  ОдговориИзбриши
 12. Super post, predivni citati. ❤

  Novi post na mom blogu
  https://smallwomenscorner.blogspot.rs

  ОдговориИзбриши
 13. Predivnoooooooooo je, draga. Nisam videla prošlogodišnji post, možda i jesam, ne sećam se, hahaha, ali ovo je predivno. Citai su zaista inspirativni.
  Poslala sam ti jedan mail, pogledaj ga.

  laAdda | BTS #2 - Study videos

  ОдговориИзбриши
 14. Mnogo mi se dopada ovaj post. Čitala sam ga i prošli na ovu temu i čitam i ovaj i zaista sam oduševljena sa oba ❤️❤️❤️

  Pratim te: Visit and follow ----> Marija's blog

  ОдговориИзбриши