onlajn devojka?

by - 11:07


Lagala bih ako bih rekla da ovaj serijal knjiga u meni nije probudio nešto posebno. I sada se sećam 25.10.2015. godine kada je prva knjiga novi dom pronašla na mojoj polici. Moram da priznam da sam u početku bila jako skeptična što je i razlog tolikog čekanja. No, tog jesenjeg dana gledala me je, gledala sam ja nju i stvorila se kod mene. Isto veče počela sam da je čitam i već sledeći dan bila je gotova. S obzirom na to da sam baš u to vreme otkrivala svoja interesovanja, ona ih je još više podstrekla i omogućila mi da negde uspem u svemu ovome.


Posle više puta naučila sam sve napamet, iznova prepisivala opise Penine sobe i savršenih fotki koje je pravila, s pažnjom pratila njene i Eliotove tajne signale i doživljaje... Tada je izašla i druga knjiga. Na dan kada je stigla u Srbiju, prigrabila sam je i sa nestrpljenjem pročitala. Novo oduševljenje je pristiglo. 
Iako nisam fan Zoelle (jednostavno ne pratim njen rad), ima nešto što me je u ovoj priči privuklo, dospela mi je do srca. Penina snaga dok se bori sa tipičnim tinejdžerskim problemima, koji su takođe predstavljeni na jedan jako realan način, je zaista velika i podstiče i vas da se trudite i ostvarite svoje snove.


Kada bih morala da se odlučim za samo jedan deo, bilo bi to jako teško. Vi mi možete pisati sopstvena mišljenja u komentarima. Svaki ima nešto posebno, od opisa do događaja, tako da je prosto neutralna odluka najbolja. 
Nisam htela da u post ubacujem neke spojlere, jer ako i niste čitali trudila sam se da vam negde stvorim želju za tim tokom ovog posta. Ipak, to je knjiga o devojci koja se bavi i blogom i fotografijom, onome u čemu je svako od nas, pa je lako poistovetiti se na nekim mestima.


Trudila sam se da vam kroz fotografije što više dočaram ljubav prema svemu ovome, nadam se da vam se dopadaju. Malo je reći da sma izvrula kičmu dok sam ih pravila, ali ostavićemo te priče za one iza kulisa, iliti bendžamina. Ne znam da li ste mogli da primetite malo bolji kvalitet fotografija. Do sada nisam našla za shodno da vas obavestim da imam novog prijatelja, a to je Bendžamin. Da, jesam jedan od onih čudaka čiji fotoaprat ima ime. dontjudge Naime, početkom septembra ostvario se i moj san, san da posedujem sopstvenu kameru. Jeste da je i nikon coolpix S3700 koji sam prethodno koristila obavljao sjajan posao, i dalje ga koristim ponekad, ali njegovo mesto zauzeo je canon 350d ili kako ja više volim Bendžamin. dontask Za sada me jako dobro služi, koristim osnovni objektiv ali sam presrećna. 

Znam da nije svačiji ukus da čita ovakve knjige, da ima nekih koji se radije opredeljuju za domaće pisce. Baš iz tog razloga pišite mi knjige koje su u vama nešto pokrenule ili promenile, možda i meni urade isto. Znate kako ja volim da kažem, nikad dosta knjiga. 

You May Also Like

5 коментара

 1. Takođe ne pratim Zoellu, ali sam pročitala sve tri knjige. Moram priznati da mi se najviše dopala prva knjiga, ali to ne znači da druge dve nisu bile na mestu. Cela trilogija urađena je zaista sjajno, sa dosta detalja i realizma što mi se zaista svidelo. Fotografije su vrh💙

  ОдговориИзбриши
 2. O Bože, fotografije su savršene! *o* Benžamin zaista radi savršen posao. :'D
  Onlajn devojku nisam čitala, ali sam upoznata sa njenom radnjom, koja me baš privlači, tako da sam sigurna da će i ovaj serijal doći na red jednog dana. :) <3

  Introverted dreamer

  ОдговориИзбриши
 3. Niti ja nisam fan Zoelle, ali sam pročitala prva dva djela, treći nikako da stignem kupiti zbog obveza. Potpuno se slažem sa tvojim mišljenjem, svaka knjiga je napisana na svoj način <3 Predivne fotografije *-*
  Ako imaš vremena pročitaj moj novi post -> This is my life

  ОдговориИзбриши
 4. Fotografije kao da su ravno s tumblra preuzete *O* Oduševljena sam, što se tiče knjige nisam je čitala, jer nisam ogromni fan Zoelle, ali sam čula da je knjiga odlična, pogotovo za nas blogere. Čim mi se pruži prilika kupit ću je

  Delilah's Stories | Filmtastično

  ОдговориИзбриши
 5. Predivan post!Slike su savrsene kao i nacin na koji si pisala ovaj post!Obozavam Onlajn devojku i smartam da su to knjige koje i posle stotog procitanog puta nikad ne dosade.Stvarno sjajno!

  ОдговориИзбриши